Ouderportaal

Buitenschoolse opvang

Buitenschoolse opvang

IKC De Schakel biedt voor- en naschoolse opvang, tussenschoolse opvang en vakantieopvang voor kinderen van 4 tot 13 jaar.

Voor- en naschoolse opvang


IKC De Schakel biedt voorschoolse opvang vanaf 07:30 uur en naschoolse opvang tot 18:30 uur. Voor en na schooltijd spelen de kinderen in de BSO groepsruimtes. Zij kunnen natuurlijk ook lekker buitenspelen op het schoolplein.

In de schoolvakanties is er vakantieopvang en op overige sluitingsdagen van school kunt u gebruik maken van BSO-plusopvang. De buitenschoolse opvang voldoet aan strenge kwaliteit- en veiligheidseisen en is geregistreerd in het Landelijk Register Kinderopvang. Voor BSO De Schakel is het LRK nummer 140555894.

Vakantieopvang

Tijdens de schoolvakanties organiseren de kindcentra van UN1EK sportieve, actieve, culturele en creatieve activiteiten en uitstapjes voor alle kinderen van 4 tot 13 jaar. 

Vakantieprogramma
De vakantieprogramma’s van alle locaties zijn drie weken voor iedere schoolvakantie inzichtelijk via de website van UN1EK.

U kunt voordelig vakantieopvang afnemen voor alle schoolvakanties (12 weken) of flexibel per schoolvakantie. 


Kosten en inschrijven


U kunt inschrijven voor de buitenschoolse opvang via het ouderportaal van Kindplanner. Wanneer er plaats beschikbaar is, ontvangt u per e-mail een plaatsingsaanbod van UN1EK. Met de gegevens in de plaatsingsovereenkomst vraagt u Kinderopvangtoeslag aan bij de Belastingdienst.

Op de website van UN1EK vindt u meer informatie over de flexibele opvangpakketten en de kosten van buitenschoolse opvang  - zie het oranje blok op deze pagina met rechtstreekse links.

Vragen


Voor al uw vragen kunt u terecht bij de medewerkers van de afdeling klantenservice van UN1EK. Deze afdeling is iedere werkdag van 09.00 – 13.00 uur te bereiken via telefoonnummer 010 – 435 56 11 (keuze 1) of per e-mail plaatsing@un1ek.nl.

Informatie van UN1EK

Is uw kind tussen de 4 en 13 jaar en zoekt u een leerzame en veilige plek voor buiten de schooltijden? Kies dan voor buitenschoolse opvang bij UN1EK! We bieden verschillende vormen van buitenschoolse opvang (BSO) voor kinderen van 4 tot 13 jaar. De aanpak en activiteiten bij de BSO zijn afgestemd op de profiel en visie van het IKC. Voor de sportieve kinderen hebben we ook een sport outdoor BSO in de Broekpolder in Vlaardingen.

Meer informatie

Opvangpakketten en tarieven
Vakantieprogramma’s
Alles over het Ouderportaal
Wat is een UN1EK Kindcentrum?