Ouderportaal

Rondleiding en aanmelden

Rondleiding en aanmelden

Rondleiding en aanmelden voor onderwijs

Bent u zich aan het oriënteren op een basisschool? U bent van harte welkom voor een kennismakingsgesprek en een rondleiding met Ragna Kuiper-Smits, directeur van IKC De Schakel. Tijdens dit gesprek en een rondleiding door de school vertellen wij u graag over onze school en ons onderwijs. Uiteraard kunt u ook al uw vragen stellen. Na afloop van de rondleiding kunt u uw kind aanmelden voor de basisschool.

Als een leerling van een andere school naar ons toe komt, wordt – met uw toestemming – contact opgenomen met de vorige school. Met het onderwijskundig rapport van de vorige school kunnen wij zo goed mogelijk inspelen op de mogelijkheden van het kind.

U kunt een rondleiding aanvragen via het aanvraagformulier op deze pagina.


Inschrijven voor opvang

Voor de opvang schrijft u uw kind online in via het ouderportaal van Kindplanner. Als u nog geen klant bent bij UN1EK Opvang kunt u zich inschrijven voor het ouderportaal via het registratieformulier. Wanneer u al een account hebt voor uw kind en ook opvang wilt aanvragen voor een broertje of zusje, kunt u dit doen via het bestaande account op het ouderportaal. U kunt uw andere kind aan dit account toevoegen door te klikken op de groene knop met het pictogram van een pijltje naar beneden, rechts van uw naam of de naam van uw kind. Klik vervolgens op de groene knop met een plusje erop met de tekst ‘Broertje/Zusje toevoegen’.

Bekijk voor een uitgebreide uitleg over het ouderportaal onderstaande video.Kijk voor alle andere informatie over inschrijven voor opvang en het ouderportaal op de website van UN1EK. In het oranje UN1EK blok op deze pagina vindt u alle handige links. 

Informatie van UN1EK

Voor de opvang schrijft u zich online in via het ouderportaal van Kindplanner. Het ouderportaal biedt u één centrale plek voor het regelen van de opvang van uw kind. Hier kunt u o.a. uw kind inschrijven, inzien op welke dagen uw kind wordt verwacht op de opvang en afwezig melden. Ook kunt u gebruik maken van de Ouderapp.

Als u nog geen klant bent bij UN1EK Opvang kunt u zich inschrijven voor het ouderportaal via het registratieformulier. Wanneer u al een account hebt voor uw kind en ook opvang wilt aanvragen voor een broertje of zusje, kunt u dit doen via het bestaande account op het ouderportaal. 

Meer informatie

Uitleg over het ouderportaal
Veelgestelde vragen
Direct naar het ouderportaal

Aanvraagformulier rondleiding

Gegevens ouders

Gegevens kind


Ik wil een rondleiding aanvragen voor