Ouderportaal

Kinderboekenweek 2023 van start met thema "Bij mij thuis"

Kinderboekenweek 2023 van start met thema "Bij mij thuis"

Woensdag is de Kinderboekenweek 2023 van start gegaan, met als inspirerend thema "Bij mij thuis." Dit jaar draait alles om de verhalen en avonturen die zich afspelen in en rondom onze eigen huizen en leefomgeving.

Om de aftrap van deze bijzondere week extra speciaal te maken, hebben de leerkrachten van IKC De Schakel een aftrapfilmpje gemaakt. In het filmpje delen zij hun favoriete thema's en vertellen ze waarom die thema's zo speciaal zijn voor hen.

De Kinderboekenweek staat bol van activiteiten, waaronder voorleessessies tussen boven en onderbouw en voorleessessies door ouders in de klas. Ook worden er in de centrale hal  boeken tentoongesteld die het thema "Bij mij thuis" belichten.

Ouders en leerlingen worden aangemoedigd om samen te genieten van boeken die de magie van het alledaagse vieren, en om samen nieuwe werelden te ontdekken binnen de vertrouwde muren van hun eigen thuis. De Kinderboekenweek 2023 belooft een onvergetelijke reis door de wereld van verhalen te worden. Veel leesplezier!