Ouderportaal

Team

Team

 

Directeur
Ik ben Ragna Kuiper-Smits en directeur van het kindcentrum. Iedere dag kom ik met veel plezier naar onze prachtige locatie om samen met alle medewerkers een prettig en veilige omgeving te creëren, zodat alle kinderen kunnen ontwikkelen en tot leren komen.

Ieder kind doet er toe en daar zet ik mij iedere dag weer voor in!


Zorgcoördinator 0-6 jaar en Teamleider onderwijs
Mijn naam is Marianne de Wit. Op dinsdag, donderdag en vrijdag coördineer ik de leerlingenzorg voor de kinderen van 0-7 jaar. Daarnaast ben ik onderdeel van het management team en formuleer ik samen met de andere leden in dit team beleid voor kindcentrum de Schakel. 


Zorgcoördinator 8-13 jaar
Ik ben M. van Wijngaarden, zorgcoördinator voor de kinderen van 6 tot 13 jaar. Ik ben actief betrokken bij allerlei ontwikkel-, en onderwijs onderwerpen en coördineer de zorg. 
Manager Kinderopvang
Mijn naam is Janette Abbink en al jaren werkzaam als manager Kinderopvang binnen Un1ek. Op de Schakel zorgen wij iedere dag weer voor een veilige en prettige omgeving voor de kinderen van 0 tot 4 jaar om te groeien, ontwikkelen en te leren. 

 
Het Team
Op De Schakel werken bijna 40 medewerkers in opvang en onderwijs. Het team bestaat uit pedagogisch medewerkers, leerkrachten, onderwijsassistenten, leerkrachtondersteuners, zorgcoördinatoren, een manager opvang, een administratief medewerker en een directeur. Hun namen, foto’s en e-mail adres vindt u in de SchoolpraatApp van De Schakel.